az sie dziwie ze ten wortal jeszcze istanieje. totalna olewka ze strony administracji
- jeden admin ma ostatnia wizyte w dniu rejestracji
- drugi admin ostatnio odwiedzil strone w tamtym roku
- glowny admin wszedl dzis na strone (pewnie przypadkiem.. co nie zmienia faktu ze mnie to zdziwilo) nie odwiedzajac jej przez miesiac, moze dwa..
strona moze zgromadzic duzo userow, ale ktos sie musi nia zajmowac. jesli tym osobom sie nie chce to niech przekaza kierowanie portalu komus innemu, kto znajdzie na to czas. portal nie tylko sie zaklada. trzeba tez go prowadzic. rozumiem ze po 4 latach moze sie to troche nudzic. jesli wam sie nie chce to znajdzcie kogos kto was zastapi. w tej chwili portal jest zaniedbany (spam w komentarzach, na forum..). duza czesc postow z forum nadaje sie do usuniecia. ale komu sie chce.. ostatnio strona wogole sie nie chciala otworzyc. nie wnikam dlaczego, mogly to byc problemy z baza danych lub inne problemy serwisu w ktorym zalozono ta strone. teraz odwiedza ja jeszcze mniej userow. gdyby sie tylko troche postarac, poswiecic troche czasu, to mozna by bylo rozwinac serwis (w tym miejscu wypadalo by napisac, ze nikomu sie nie chce nic tu robic, ale juz chyba napisalem to tyle razy ze wystarczy na razie).
prosta zasada panujaca na takich stronac:
strona jest zadbana -> sa userzy -> jest aktywnosc
w tym wypadku wyglada to mniej wiecej tak:
strona jest zaniedbana -> nie ma userow (prawie wogole) -> nie ma aktywnosci (moze znajda sie dwa nowe posty na forum przez miesiac, w tym jeden to odpowiedz na pytanie)
z mojej strony to by bylo na tyle. reszte pozostawiam do przemyslenia |