Postów: 1 Miejscowość: wałbrzych Data rejestracji: 26.07.09
Dodane dnia 26.07.2009 17:53:58
witam
w beverly hils nie wiem jak zabrac klucz z fontanny , tam gdzie ten posag jakiejs babki jest to ten klucz trzeba zabrac .
nie ma poczym wejsc po niego a doskoczyc sie nie da
prosze o pomoc
POMOCYYY !!!!! Mam niemiecką wersje Tonego hawka American Sk8land prosze o pomoc na scianach sa jakies znaki i na nich pisze wallplant i niewiem co z nimi zrobic najezdzam na nie na scianie bo one sa na scianie i niewiem nic sie nie robi i to nie znika proosze o pomoc /!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
YO. Mam problem z misją w skate ranch jak przybiega jakiś robotnik i zaczyna wchodzić po drabinie i chce pobić Mega. I jak strzelam balonami w tego typa jak idzie po drabinie to się nic nie dzieje tylko wchodzi dalej wli z bani Mege i mission failed. Pomocy.
Postów: 1 Miejscowość: Bydgoszcz Data rejestracji: 21.08.09
Dodane dnia 21.08.2009 02:20:10
Ja mam Problem z misją Mata Hoffmana czy jakoś tak. Nie wiem jak wykonać decade robię to jak na jakieś stornie wspomniał Dragon, i nie wiem nie chce mi się na pasku pokazać gdzie się pokazują tricki Decade!
[quote]dragon napisał/a: arix555, dokladnie tak jak napisal Tony Alva. i jakby ktos nie wiedziel to to jest specjal wiec trzeba miec zaladowany pasek specjala (kombinacje wklepujesz podczas skoku)
Tony Alva, Misja u Hectora: najpierw musisz pochodzic po wszystkich terenach ktore dotychczas odkryles (oprocz "osrodka" ), znajdowac graficiarza i doikanczac jego grafiti tyle razy dopoki nie pokaze ci sie ze zdobyles nowy styl grafiti. jak juz bedziesz mial wszystkie style to idz do niego jeszcze raz,pogadaj z nim i zamiast robic jego grafiti wejdz do edytora. tam zrob wlasnego taga tak zeby byl w nim przynajmniej po jednym elemencie z kazdego stylu. zapisz stworzona grafike i idz do hectora. potem muszisz latac po miescie i malowac wczesniej stworzony tag w 4 miejscach (tam gdzie Spat). co pol minuty spat zamazuje jeden z twoich tagow ktory musisz powtorzyc wiec musisz sie spieszyc.
a jak pomalowac w la graficiarz jest nad akcesoriami i pokazuje mi to http://www.fototube.pl/obrazek,img0588jp3.jpg.html
artur07 napisał/a:
witam
w beverly hils nie wiem jak zabrac klucz z fontanny , tam gdzie ten posag jakiejs babki jest to ten klucz trzeba zabrac .
nie ma poczym wejsc po niego a doskoczyc sie nie da
prosze o pomoc
musisz sie wybic z tego okraglego czegos wokół fontanny